Schildersbedrijf R. de Vries & Zoon is aangesloten bij OnderhoudNL Garantiebedrijven.  Klik hier of op de afbeelding hiernaast om alle reviews bij OnderhoudNL te bekijken.

OnderhoudNL Garantie-bedrijven zijn schildersbedrijven, schilders, glaszetters en onderhoudsspecialisten die werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF-Erkenningsregeling (handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie). De AF-Erkennings­regeling (handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie) is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG (lees: OnderhoudNL), de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diplo­ma’s.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het OnderhoudNL Garantie-bedrijf (schilders, schildersbedrijf, glaszetter, onderhoudsbedrijf) waarmee u in zee gaat én over de kwaliteit van de opgeleverde schilderwerken, onderhoudswerken, de service en de (nakomings-)garantie. In Nederland zijn ruim 1.200 OnderhoudNL Garantie-bedrijven.


schilder haarlem

Vraag een offerte aan:

[contact-form-7 id=”654″ title=”renew contact form”]