Schilder Haarlem

Zoekt u een schildersbedrijf in Haarlem e.o.  voor het schilderwerk in of aan uw woning? Dan bent u bij Schildersbedrijf R. de Vries en Zoon aan het juiste adres. Ons bedrijf is door de Stichting Erkenningsregeling voor het AFwerkingsbedrijf, handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie, erkend. Dit houdt voor u in dat onze schilder in Haarlem het werk op een verantwoorde en deskundige wijze uitvoert met een goede en betrouwbare garantie. Ons bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en een zeer goede service. Persoonlijk contact en open overleg met onze opdrachtgevers neemt hierbij een grote plaats in. Zoekt u een schilder Haarlem, weet dan waar wij voor staan:

Ons schildersbedrijf in Haarlem staat voor:

 • Veel referenties van tevreden klanten;
 • Scherpe tarieven voor al uw schilderwerk;
 • Al sinds 1923 actief als schilder in Haarlem en omstreken;
 • Flexibiliteit en kwaliteit zijn bij ons schildersbedrijf van groot belang.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als schildersbedrijf in Haarlem? Of wilt u direct een afspraak inplannen met ons? Dit doet u via ons contactformulier of door te bellen naar 023 – 526 31 10. Ons schildersbedrijf in Haarlem is gevestigd aan de Pleiadenstraat 16.

De mogelijkheden van schilder Haarlem en omstreken

Schildersbedrijf R. de Vries en Zoon verricht al vanaf 1923 schilderwerk en wandafwerking op elk gebied in Haarlem en omstreken. Het bedrijf wordt thans gedreven door D. de Vries, de derde generatie uit de familie. Ons schildersbedrijf in Haarlem is inzetbaar voor onder andere:

 • Reparatie
  Kleinere reparaties aan hout en stucwerk voeren wij in eigen beheer uit.
 • Onderhoud en restauratie
  Een deel van ons werk als schilder in Haarlem bestaat uit onderhoudsschilderwerk en wandafwerking. Daarnaast voeren wij restauratiewerkzaamheden uit, zoals aan houtwerk, plafonds en wanden.
 • Nieuwbouw
  Naast het onderhoud en restauratie mogelijkheden hebben wij tevens een ruime ervaring in projecten van nieuwbouw tot verbouwingen.

Wij hebben onze diensten als schilder Haarlem en omstreken voor velen kunnen uitvoeren, die zeer tevreden zijn met ons resultaat. Bent u benieuwd naar onze referenties? Bekijk deze dan direct op onze website. Als u nu een afspraak wilt maken of heeft u verder nog vragen, neem dan contact met Schildersbedrijf R. de Vries en Zoon op via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 023 – 526 31 10.